- 505 463 542
Ukończyłam studia inżynierskie na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie oraz uzyskałam tytuł magistra na kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.
Celem mojej pracy jest zwiększanie świadomości pacjentów w zakresie racjonalnego żywienia. Uważam, że wprowadzenie zdrowych nawyków żywieniowych jest istotne zarówno w profilaktyce wielu chorób, jak i poprawie jakości życia. Zdrowe żywienie to moja pasja, którą chętnie dzielę się z moimi pacjentami.
W pracy z pacjentem najważniejsze jest dla mnie przeprowadzenie szczegółowego wywiadu, który pozwala mi stworzyć indywidualny program żywieniowy dostosowany do stanu zdrowia, trybu życia oraz preferencji żywieniowych. Stale wspieram pacjentów na każdym etapie współpracy, ponieważ wiem, jak ważna jest motywacja i dobra energia w osiąganiu zamierzonego celu.
Podczas układania jadłospisów kieruję się łączeniem zdrowego, racjonalnego odżywiania wraz z przyjemnością i radością z jedzenia. Posiłki mają być smaczne, proste w przygotowaniu dostosowane do indywidualnych preferencji smakowych, aby pacjent odczuwał zarówno korzyści zdrowotne, jak i zadowolenie ze spożywanych posiłków.